Welkom bij Apotheek Oosterzele

Met 2 vestigingen te Oosterzele en een team van 4 vaste collega’s proberen wij elke dag klaar te staan voor persoonlijk advies wat betreft jouw gezondheid. 

Om onze bereikbaarheid nog verder te verbeteren, investeren we in deze gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. 

Ben je op zoek naar service en zorg, aarzel dan niet om ons persoonlijk te contacteren. Je kan bij ons terecht voor een deskundige uitleg over jouw geneesmiddelen, supplementen, babyvoeding, bijvoeding, verzorgingsproducten, meettoestellen, wondzorg en thuiszorg. We maken graag tijd om samen een medicatieschema op te stellen en onze taak als huisapotheker ernstig te nemen.

Als erkend Orthoshop staan wij in voor de levering van therapeutische kousen, incontinentiemateriaal, dagelijkse hulpmiddelen, terugbetaalde mobiliteitshulpmiddelen en bandagisterie. Daarnaast werken we samen met vakaudiciens (hoorapparaten en oordoppen op maat) en experten in zuurstof installaties, orthopedische schoenen, huisautomatisering en woningaanpassingen. 

Covid-19 snelle antigeentesten worden afgenomen in Apotheek De Wael (Voordries 11). Voor meer info zie verder op deze website.

Openingsuren De Wael

Maandag
08:30 - 12:00
14:00 - 19:00

Dinsdag
08:30 - 12:00
14:00 - 19:00

Woensdag
08:30 - 12:30
Gesloten

Donderdag
08:30 - 12:00
14:00 - 19:00

Vrijdag                 
08:30 - 12:00
14:00 - 19:00

Zaterdag              
08:30 - 12:30
Gesloten 

Zondag                
Gesloten 

Contact De Wael

Voordries 11 

9860 Oosterzele

09 362 88 58

apotheekdewael@gmail.com

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van demodagen, acties en promo's!

Openingsuren N42

Maandag
08:30 - 12:15
13:30 - 18:30

Dinsdag
08:30 - 12:15
Gesloten

Woensdag
08:30 - 12:15
13:30 - 18:30

Donderdag
08:30 - 12:15
13:30 - 18:30

Vrijdag
08:30 - 12:15
13:30 - 18:30

Zaterdag
09:00 - 12:00
Gesloten 

Zondag
Gesloten 

Contact N42

Houtemstraat 19/22

9860 Oosterzele

09 278 50 10

apotheekn42@gmail.com

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van demodagen, acties en promo's!

Muurautomaat N42

Je kan voor geneesmiddelen, die niet-voorschriftplichtig zijn, en andere producten ook rechtstreeks terecht bij de muurautomaat van Apotheek N42 (24u/24u). Let op, je kan de stock van Apotheek N42 niet raadplegen op deze webshop. Contacteer ons gerust telefonisch of via mail om jouw bestelling op voorhand door te geven. Het aanbod dat standaard in de muurautomaat aanwezig is, zal nog verder groeien en suggesties voor producten zijn steeds welkom (eventueel via ons contactformulier).

Bij wachtdienst dien je het touchscreen van deze muurautomaat aan te raken om aan te bellen.  

Reservaties zijn ook na de openingsuren af te halen via deze muurautomaat, na het verkrijgen van een persoonlijke code. 

Contact Muurautomaat

Houtemstraat 19/22

9860 Oosterzele

09 278 50 10

apotheekn42@gmail.com

Online bestellen en afhalen

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in Apotheek De Wael (Voordries 11). Lukt het niet om tijdens de openingsuren langs te komen, bel ons op om reeds betaalde producten af te halen in één van onze afhaalluikjes.  

Maak een account aan via het icoontje rechtsboven op deze pagina. Op die manier bewaar je een overzicht over je bestellingen, de bestelstatus en reken je sneller af. Gebruik de zoekfunctie bovenaan deze site om jouw producten te zoeken, of snuister even per categorie (zie tabbladen). 

De stock is gelinkt met die van de groothandel. Het is dus mogelijk dat je een bepaald product niet vindt of dat het "niet in voorraad" staat maar dat we dit wel in stock hebben in de apotheek zelf. In dit geval contacteer je ons best via mail of telefonisch. Ook omgekeerd is het mogelijk dat een product voorradig is, maar dit nog moet geleverd worden door de groothandel. De apotheek krijgt meerdere keren per dag een levering van de groothandel, waardoor we vrij snel jouw gewenste bestelling kunnen klaarzetten. Wacht dus steeds op een bevestiging alvorens af te halen. Wij proberen jouw bestelling zo snel mogelijk te behandelen.

OPGELET: bestellingen via deze webshop komen enkel terecht bij Apotheek De Wael (Voordries 11). Een bestelling in Apotheek N42 gebeurt best telefonisch of via mail en kan ook via de muurautomaat afgehaald worden.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload hieronder of breng het mee naar de apotheek. Na reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat. Een bestelling met een bijgevoegd voorschrift wordt steeds volledig in de apotheek afgerekend. Geneesmiddelen vergen namelijk meer uitleg en zullen pas afgeleverd worden na persoonlijk contact. Wil je enkel elektronische voorschriften reserveren dan kan dit eveneens via Helena. Hier is het voordeel dat je een overzicht hebt over alle beschikbare voorschriften die je dan slechts moet aanklikken om door te sturen naar een apotheek naar keuze.

Meer info over Helena

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven. Gaat het enkel over elektronische voorschriften en heb je een Helena-account, dan kan je ze eveneens daar rechtstreeks doorsturen naar een apotheek naar keuze en is deze functie overbodig.

Voorschrift online opladen

Wie zijn wij?

Ontmoet ons enthousiaste team. 

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven, worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen.  

Wij staan voor jou klaar!

Leer ons beter kennen

Wij zijn ook uw Orthoshop dichtbij!

Orthoshop, zoveel meer dan thuiszorg alleen...

Word je een dagje ouder en wil je graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Ben je geopereerd, heb je een ongeval gehad of heb je last van een sportblessure?

OrthoShop biedt handige hulpmiddelen voor iedereen die zelfstandig wil blijven. Ons assortiment is erop gericht om je levenskwaliteit te verbeteren zowel binnen- als buitenshuis. Door jarenlange ervaring en productkennis bieden wij je steeds een gepersonaliseerde oplossing. 

OrthoShop is erkend door alle mutualiteiten en verzekeringsinstellingen in België. OrthoShop staat in voor de volledige administratieve afhandeling met je mutualiteit en/of verzekering teneinde jouw terugbetaling te faciliteren.

Meer info Orthoshop

Samenwerking met audiologen

Maak een afspraak bij Apotheek De Wael voor een gratis en vrijblijvende gehoortest of voor oordoppen op maat! 

Door onze samenwerking met Orthoshop en Orena kunnen wij jou in de apotheek een vaste audioloog aanbieden. Deze komt op afspraak langs in de apotheek. Voor mensen die moeilijk te been zijn of dringende hulp nodig hebben, komt de audioloog gewoon aan huis. 

Wist je dat er bij de aanschaf van een hoorapparaat meestal een tegemoetkoming mogelijk is en bij sommige mutualiteiten ook voor oordoppen op maat? 

Voor meer info mag je steeds bellen of spring gerust eens binnen in de apotheek. Hieronder zie je alvast hoe we te werk gaan bij hoorapparaten...

COVID-19 Testing

Apotheek De Wael (Voordries 11) neemt snelle antigeentesten voor Covid-19 af.

Zonder afspraak kan je bij ons terecht tussen 9u00-11u30 en 14u00-18u30 (met uitzondering van woensdag- en zaterdagnamiddag). 

Afhankelijk van de drukte in de apotheek zal je al dan niet moeten wachten. Wij proberen jou alvast zo snel mogelijk te helpen. 

Breng steeds jouw elektronische identiteitskaart mee. Ook een gsm-nummer en e-mailadres zullen gevraagd worden. 

Wij mogen testen vanaf 6 jaar en enkel indien er symptomen zijn die nog niet langer dan 5 dagen aanwezig zijn. 

Indien hier niet aan voldaan is, maak je best een afspraak voor een PCR-test bij een huisarts of testcentrum. 

Indien de test positief is, krijg je een herstelcertificaat 12 dagen na de test.

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling in de apotheek te betalen óf online indien jouw reservatie geen voorschriften bevat (via Bancontact, Payconiq en Visa).

Lees meer