Mepilex Border Post-op Verb 10x30cm 5 496605

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mepilex® Border Post-Op is extra soepel en gemakkelijk te gebruiken voor chirurgische wonden, snij- of schaafwonden. Het is zelfklevend, dankzij Safetac®, de originele pijnvrije contactlaag met silicone kleeflaag. Het is zo ontworpen, dat het zich soepel naar de huid vormt, maar niet aan de vochtige wond kleeft 1 2 . U kunt het gemakkelijk verwijderen zonder de huid te beschadigen 1 2 3 .Het absorberende kussen heeft Flex technologie voor extra flexibiliteit – waardoor het zeer geschikt is voor gebruik op gewrichten zoals heupen en knieën 1 2 3 4 - om te zorgen dat de patiënt sneller weer mobiel is 1 2 3 4 . Het verband is sterk absorberend 1 2 3 , zodat het minder vaak hoeft te worden verwisseld 2 4 . Uw team kan Mepilex Border Post-Op opnemen in uw op maat gemaakte Mölnlycke procedure trays – voor nog meer efficiëntie. Helpt het risico op postoperatieve wondinfectie te verminderen 1 2 3 4 5 6 7 Ondersteunt vroegtijdige mobilisatie van de patiënt 1 2 3 4 Kan uw verbandkosten helpen verlagen 2 4 Minder pijn tijdens verbandwissels 1 2 3 4 Kleeft niet aan de wond 1 2

Gegevens
CNK3633393
FabrikantenMolnlycke Healthcare
MerkenMepilex